woensdag 26 september 2012

Start van de feestweek

Deze week vieren wij feest!
Vandaag starten we met Guusje's verjaardag, vrijdag is grote broer Bas jarig, zaterdag is het de beurt aan Peter Hans en komen de vriendjes van de klas meevieren met Bas.
Vanaf vandaag tot zondag ben ik dus elke dag cakes en taarten aan het bakken.
En tussen die drukte door hopen we dat ons kleine neefje of nichtje ook nog op de wereld komt deze week. Die was voorzien voor 22 september, maar ik denk dat hij daar veel te goed zit in tante Lien haar buik en misschien de feestweek wil afsluiten op zondag?!
Guus heeft genoten van zijn dagje, maar sloot het iets minder goed af.
Toen de bel ging liep Guus iets te enthousiast naar de deur en viel met zijn hoofd tegen de punt van het park. Mama compleet in paniek natuurlijk, diepe snee boven zijn wenkbrauw en veel bloed.
Zelfs Bas zat rustig en nogal bleek in de zetel te kijken terwijl mama al bibberend de dokter probeerde vast te krijgen.
Gelukkig liep het allemaal goed af en is Guus weeral in topvorm!

  

9 opmerkingen:

 1. ai Guus toch, maar toch hiep hiep hoera! Geen patroonheiligen voor jou dan vrijdag?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, vrijdag zal moeilijk zijn omdat den Bas dan jarig is en we wat bezoek krijgen. Maar volgende week kan ik wel!

   Verwijderen
 2. gefeliciteerd voor Guusje. Hier ook al zo,n een accidentje gehad 3 jaar geleden. Wat kan zo een kin of een wenkbrauw bloeden. Ik was toen ook geschrokken hoor. Een geluk dat alles in orde is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat (aan alle jarigen :-))
  Ondanks de snee, ziet hij er nog erg content uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och Guusje toch, hij kijkt toch al weer blij op de foto, ondanks de grote pleister op zijn hoofdje. En gefeliciteerd Guus, ik vind het een hele tof dat jij jarig bent vandaag, want ik ben het ook :-) Veel feestweekplezier!

  BeantwoordenVerwijderen