woensdag 4 december 2013

Rode vos

Vorige week hadden wij een fotosessie met de kids bij Myra fotografie.
De kleertjes lagen klaar en de haren werden geknipt, Guus vond het zelfs nodig om nog een extra stukje van zijn haar te knippen.
Een dag voor de fotosessie stond Bas op met 2 ontstoken ogen. Nu er eens niemand een buil of schram had moest dat natuurlijk gebeuren.
Ik belde Myra, gebruikte oogzalf en wachtte af tot de volgende ochtend.
's Morgens kon hij al terug zijn ogen op een normale manier openen, al zagen die wel nog rood.
En dan kwam Guus uit zijn bed, helemaal vol rode stipjes... Windpokken! Als dat geen mooi voorbeeld van Murphy is! Het viel nog redelijk goed mee in zijn gezicht dus we besloten om de fotosessie toch te laten doorgaan en zullen daar later nog wel vaak aan terugdenken als we die foto's bekijken.
Vicky, de fotografe, was enorm lief, rustig en geduldig met onze drie zonen. Want blijkbaar is dat toch niet zo evident om drie jongens van die leeftijden te fotograferen. Maar ja, ze hebben natuurlijk al wel wat modellenervaring ;-)

Guus bleef dus een weekje thuis en mocht wat helpen met de spulletjes voor de kerstmarkt. Zo maakte ik ook vossenmutsen, en Guus vond dat hij er ook eentje moest krijgen. De sjaal maakte ik er nog snel bij maar op de kerstmarkt zullen enkel de mutsen te koop zijn. Leuke vossensjaals kan je bij mijn kraamgenoot vinden.

Deze week werd ook de winnaar van de salopette getrokken, het werd nummertje 13. Proficiat Katrien, je pakje is onderweg!


5 opmerkingen: